echipa-misha-studio.jpg

Salut, sunt Misha și sunt Videograf.
Simt bucurie în suflet atunci cand sunt în preajma cuplurilor și vad cum puterea dragostei le conturează viața. Iubesc lumina, umbrele, culoarea, sunetul natural, muzica și nuanțele infinite ale iubirii. Modul în care acestea mă ajută să exprim ceea ce vad și simt m-a determinat să îmbrățișez această meserie. Vreau sa împărtășesc bucuria asta cu tine, vreau sa ai un film despre tine si povestea nunții tale cu toate emoțiile naturale și toată frumusețea ei. Vei păși în fața lui Dumnezeu cu dragostea, prietenia și convingerea că sunteți aleșii, unul pentru celălalt. Mă încred în iubirea voastră și sunt pregătit să relatez în imagini încărcate de însemnătate, această zi specială din viața voastră de cuplu.

Vorbim mereu despre iubire, uneori parcă vorbim prea mult și trăim prea puțin. Cumva, pe parcursul drumului i-am creat reguli iubirii și am stabilit cum trebuie, când trebuie și cât trebuie… Dar Iubirea nu trebuie nimic, ea, asemeni aerului și divinității nu poate fi împărțită, calculată ori condiționată, eu pot cel mult să o surprind, acolo unde ea există și se manifestă.

Am ales să învăț această meserie după ce am terminat facultatea de inginerie tehnică, pentru ca mi-am descoperit adevărata vocație și iubesc oamenii pe primul loc și apoi tehnologia, care la final e doar un instrument, care mă ajută în acestă explorare. Mi-am dorit să investesc în educția și dezvoltarea mea și de aceea am urmat cursurile de Masterat în Arte Vizuale de la Universitatea Stefan cel Mare. Voi învăta toată viața !
Am realizat peste 250 de filme de nuntă și o parte din munca mea este expusă pe site și pagina de facebook.

Eu Misha și colegii mei Andreea și Sandrino, adică întreaga echipă de fotografi și cameramani MISHA Studio, suntem de părere că momentele speciale din viața voastră merită dedicare, răbdare și surprinse așa cum v-ar place să vă amintiți de ele.
Așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem !

Activitatea din pagina Facebook